woensdag 12 februari 2014

Witte Druif

Voor het eerst de tuin weer in

Eerder dit jaar had ik al snoeiwerkzaamheden aan de bomen verricht, maar vanmiddag ben ik rigoureus bezig geweest in onze voortuin: één van de ligusterhagen meer dan een kopje kleiner gemaakt. Er zijn weer volop plannen om de voortuin een iets andere look te geven dit jaar. Toch heb ik nog wel even getwijfeld aan mijn groene vingers...

Eindelijk, daar zijn ze dan, mijn trage witte druifjes
Witte Druifjes

De witte druifjes op de foto's had ik al ruim drie weken in een pot staan. Niets... maar eindelijk, de laatste dagen daar komen ze dan. Het geeft altijd meteen zo'n "kom maar op met het voorjaar"-gevoel.

In het middagzonnetje
De eerste helft van de dag heerlijk het zonnetje erbij gehad. In de middag schijnt deze bij ons in de erkerkamer zoals je kunt zien aan de lichtval.

Een fijne tweede helft van de week gewenst.

Groetjes Patricia

10 opmerkingen:

 1. Soms moeten we nét iets meer geduld hebben, het voordeel is wel dat je er nu wel heel lang plezier van hebt gehad en nog steeds hebt ;-). Vandaag scheen de zon uitbundig, maar vanavond was het met een harde wind en regen een heel ander beeld.

  Slaap lekker! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je geduld is beloond! Hier vandaag ook weer een zonnetje erbij, dus weer fijn van genieten.

  Fijne dag. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze zo mooi....je geduld wordt beloond!

  Fijne dag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal schieten ze de lucht in en is het mooie er snel vanaf. Dus het is ook wel een 'geluk' dat je er langer plezier van hebt. Misschien ligt het wel aan de kleur? Ik heb meestal blauwe staan. Volgende keer moet ik dan maar ook eens de witte proberen.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kunt nu alles wel de grond uit kijken nu het februari is `hè. Maar er is al veel te zien, bij ons tenminste wel: al heel veel sneeuwklokjes en crocussen. Daar kan je dan helemaal blij van worden!
  Net zoals van jouw witte, blauw druifjes. Gek dat ik nooit witte druifjes zeg, klink zo raar! Maar dit eigenlijk ook hè.
  Nou ja, whatever: ze zijn prachtig zo in het zonlicht.

  Groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig zeg! Oh en die zon......heerlijk.......
  Je bent dus al druk bezig in de tuin....goed zeg.....
  Weet je hoe de tuin gaat worden....? Ben benieuwd.

  Oh ruik de lente al buiten..........heb er zin in!

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig zijn ze en zo mooi vol ....heerlijk he weer even bezig zin in de tuin echt genieten .... wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Patricia, jouw was ik nog niet tegen gekomen in blogland. Jij hebt ook een leuk blog! Ik zie dat je al langer blogt. Ik heb sinds een maand mijn blog en vind het ontzettend leuk!
  Ik ga je volgen》

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Witte druifjes, zo mooi. Doet me verlangen naar het voorjaar. Lekker zonnetje.

  Lieve groet, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die van mij staan pas een weekje maar inmiddels allemaal al druifjes in de top. Nog heel even genieten voor ze alweer "lelijk" worden en dan snel weer nieuwe halen. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen