maandag 13 oktober 2014

Laatste Loodjes

Landelijke Kleuren

Even een kleine update van ons landelijke wonen blog. Het zijn nu echt de laatste loodjes. Ze wegen niet het zwaarst hoor, dat valt wel mee, maar we zijn wel blij dat de verbouwing op zijn eind loopt. Vooral het schilderen neemt, en heeft veel tijd in beslag genomen. Veel lichte kleuren en grijstinten kan ik alvast verklappen. Het past echt bij ons. Deze week gaan we alles zoveel mogelijk afronden zodat onze nieuwe kachel in het begin van volgende week kan worden geplaatst.


Klepbank Beu

Oh, het duurt nog even voordat onze nieuwe bank wordt geleverd, dus tot die tijd zitten we s'avonds op de klepbank (daar zaten we toch al veel, dus zo'n straf is dat ook weer niet). Toch kijken we er wel naar uit om ook eens een avondje heerlijk onderuit gezakt voor de tv te zitten. Dat is echt al maanden geleden. Bovenstaande foto laat jullie zien hoe we momenteel vaak zitten. De beestjes missen ook "hun vaste stek", maar passen zich net als ons aan. Katten en hond liggen vaak in de vensterbank namelijk, maar samen op de bank vinden ze ook erg gezellig.

Eind volgende week hoop ik te kunnen laten zien hoe het geheel er uitziet, waarschijnlijk wel zonder bank, maar ik heb zo'n zin om te beginnen met inrichten. Nog even geduld.

Groetjes Patricia

14 opmerkingen:

 1. Op een gegeven moment ben je er wel klaar mee en verlang je naar rust. Nog even volhouden (op de klepbank), tegen de kerst mag ik aannemen dat jij met een brede grijns op de bank kunt genieten van de sfeer en het eindresultaat van de verbouwing. Ik ben benieuwd!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt benieuwd hoe het is geworden.
  Nog even volhouden het einde is in zicht :))

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat je het helemaal zat bent en uitkijkt naar het éindresultaat. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het eindresultaat.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zeer benieuwd......
  Succes met de laatste loodjes....

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel heel leuk om te zien hoe jullie dieren toch hun draai vinden, maar ik kan me voorstellen dat je uitziet naar een lekkere "hangplek".

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hebben héél hard gewerkt, maar het resultaat zal er naar zijn, jullie een beetje kennende. Het zijn zeker de laatste loodjes, maar dan kan het echte genieten ook beginnen. Op jullie nieuwe bank, lekker onderuit gezakt met een spinnende poes op schoot, heerlijk kijkend naar jullie warme haardvuur...nog even volhouden!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan mij zo voorstellen dat je het klussen zat bent als je al een hele tijd bezig bent....nog eventjes...dan kan het inrichten beginnen!
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me dat zo goed voorstellen!! Soms wordt ' mijn' bank 's avonds ingepikt grrr hahaha
  Komt helemaal goed en ben zo benieuwd. Komt helemaal goed, wordt een plaatje
  Fijne dag en succes met die laatste loodjes
  grtzz Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig om `het koppie` achter deze blog te ontdekken, ik had een heel ander iemand in mijn gedachten. Echt geinig! Fijn dat het zo wat achter de rug mag zijn. Geniet van de rustmomenten met de beestjes..

  Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben inmiddels ook wel benieuwd naar jullie metamorfose. maar nog even geduld dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste loodjes wegen het zwaarst , en ik kan het perfect geloven .
  Hou nog even vol want daarna volgt het leukste .
  Je zou zo zeggen dat de diertjes hard hebben gewerkt , leuke foto.
  Groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog even volhouden en dan.....een heerlijke plek om te vertoeven, denk ik! De klepbank vind ik ook al mooi die zal je zeker niet wegdoen!
  Leuke foto!!

  groet Trijne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat je straks als alles klaar is je extra zal genieten van je bank.
  Succes nog even Patricia.
  Leuke foto van jezelf.
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo fijn dat je straks weer lekker kunt bankhangen, succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen