zondag 7 december 2014

Kerstdecoratie

Kerstdecoratie

Okee, ik geef toe, Sint is nog maar net vertrokken en nu al in de kerstsfeer. Maar ach, ik zie het gelukkig al steeds meer voorbijkomen. Ik zou eerst nog wachten, maar bij ons in het dorp waren ze in een straat aan het bomen snoeien. Een mooie kans om een geschikte tak te vinden zonder zelf ergens in te zagen, en ja, dat moet natuurlijk meteen een plekje hebben.


Zoals je ziet heb ik er eentje gevonden. Een paar kerstdecoraties erin, een mooie vaas, en voila. De kersttak staat nu een beetje mooi te zijn bij ons in de vensterbank.

Kerstboom in je stadsautootje

De kerstboom heb ik gisteren wel gehaald. Nu heb ik een klein stadsautootje, maar guess what? Ik heb het voorelkaar gekregen om er een mooie grote boom van 2,30 meter "in te proppen". Nou ja, wel voorzichtig hoor, maar het ging prima. Deze week een mooi plekje geven dacht ik zo.

Fijne zondag nog.

Groetjes Patricia


11 opmerkingen:

 1. Mooi de takken.....ben benieuwd naar je kerstboom....liefs Ria ...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, zo'n tak in een fraaie fles. Hier is het huis inmiddels ook in kerstsfeer, het staat zo sfeervol!

  Een fijne week! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee , tak met kerstversiering.
  Groetjes
  Christel van Garcyasplace

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, deze 'zachte' overgang naar de kerst. Eigenlijk vind ik dit net zo mooi als een 'echte' kerstboom, maar ja, toch wint het dennengroen (alleen al voor de geur). Leuke sterren heb je ernaast staan!
  Ik had wel graag je kerstboom in je auto gezien, haha. Volgens mij een heel leuk nostalgisch plaatje...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee zo'n tak. Ik zie dat je hem zo leuk versierd hebt. Zelf koop ik geen kerstboom wij gaan naar ons boshuisje toe. Ik denk dat ik een perenboompje versierd neer zet, dát neem niet zoveel ruimte in beslag.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een subtiele kerstdeco... daar kan ik wel wat mee! Ik ben nog helemaal niet in de kerststemming, maar de rest hier meent dat een kerstboom erbij hoort, dus dan maar wat zin maken!

  Het valt me trouwens eeneens op dat jij reclame op jouw blog hebt... gisteren gevolgen met KLM en nu bieden ze me hier weer een reisje aan... pffff... ik zou zo weer weg willen vliegen, ver weg van deze regen en koud haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je geen foto hebt gemaakt van je kerstboom in je autootje! Had ik wel willen zien!
  Mooi hoor: zo'n simpele tak met kerstspulletjes!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk gedaan! simpel en puur natuur, meer heb je soms niet nodig:)
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk en simpel en nu je kerstboom hahahah ...Wens je een een heerlijke aanloop naar de kerst toe en fijne dagen Lieve Groet Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niks mis mee en of het echt zo vroeg was? Denk dat er veel vroegere waren. Ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen