zaterdag 25 april 2015

Boeketje

Boeketje als Sfeermaker

Vanmiddag ben ik samen met hubby naar de Voorjaarsfair van Dekemastate in Jelsum geweest. Het was gezellig, maar jammer dat het een beetje druilerig weer was, dus dan maar het zonnetje in huis halen. Soms zit het verschil in sfeer maar in kleine dingen. Dat zag ik vanmiddag ook weer terug bij ons op de sidetable. 


Vandaag heb ik een klein boeketje gekocht, je ziet het staan op de bovenstaande foto. Het lijkt zo anders, en het geeft meteen meer sfeer. Om het verschil te laten zien zie je op de foto hieronder dezelfde sidetable maar dan zonder bloemen. Ik heb niet altijd verse bloemen in huis staan, maar af en toe. Wanneer ze er wel staan word ik er toch altijd weer blij van. Voor nu een fijn weekend gewenst en een gezellige Koningsdag.

Groetjes Patricia

PS Ik vind beide wel mooi hoor ;-)


9 opmerkingen:

 1. Af en toe zo een mooi boeketje bloemen in huis is ook gezellig hoor.
  Lekker van genieten.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar word je dan toch weer blij van ... zo'n mooi boeketje. Ik heb hetzelfde. Soms tijden geen bloemen maar dan ineens heb ik weer behoefte aan een fleurig boeketje. Nooit te bont natuurlijk :). Jouw boeket is prachtig!
  Fijne Koningsdag. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb lang niet zo vaak meer verse bloemen in huis als vroeger. Het staat soms zo in de 'weg'...Maar een klein lief boeketje...heel gezellig!
  Trouwens ik heb je genomineerd! Kijk maar eens op mijn blog....
  Fijne zondag!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig boeketje... Volgens mij zijn bosjes bloemen een beetje 'uit' in de landelijke woonstijl, maar ik vind zo'n bosje ruikers op z'n tijd ook wel gezellig staan hoor!

  Fijn weekend, liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ook bied mooi....maar met dat frisse groen heeft dan toch net meer het.......;) Lekker van genieten.

  Fijne zondag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is dan ook een mooi boeket. Hier heb ik ook een mooi boeket staan en ik wordt er gelukkig van.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou ook van bloemen: het maakt je zo vrolijk toch?
  Niet iedere week hoor, daarvoor zijn ze tegenwoordig te duur vind ik.

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo af en toe kun je echt genieten van zo,n boeketje!
  staat lief
  groetjes, Inge R

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk gaat alles goed? Mis je gezellige sfeervolle posten...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen