donderdag 31 december 2015

Happy New Year

Happy New Year

Goed voornemen voor het nieuwe jaar? Jazeker, weer eens wat regelmatiger een post schrijven voor ons landelijk wonen blog. Voor nu wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2016.

Groetjes Patricia

Onze Cocker Spaniel is er klaar voor ;-)

13 opmerkingen:

 1. Dat is een heel goed voornemen, ik hoop dat ie uitkomt!

  Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een voornemen dat als muziek in mijn oren klinkt.......
  Ha en volgens mij de hond ook ;) prachtige foto.

  Happy New Year

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een heel gelukkig, gezond en sprankelend 2016 gewenst!

  Liefs,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieverd....happy new year.....!!!...liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We hebben hard gelachen om je foto.
  Jullie ook een heel mooi 2016!

  Groetjes, Inge
  De Knotwilg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via een ander blog zag ik een mini icoon van jou blogpost..
  En werd direct getriggerd door de geweldige foto van jullie hond! Ik ben helemaal verliefd wat een beauty!!

  Ik heb me aangemeld als volger!

  Groetjes van Priscilla
  creatodapris.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Patricia, zit me wat te vervelen.... toen kwam ik jou tegen, ha, ha, leuk jullie hond goed beschermd, ik kwam gisteren uit de kerk, ja, ja, daar was iemand heel vervelend bezig, ik altijd lawaai ontwijkend zoals je weet: ik liep naast een carbidbus op 10 m afstand, boem, knal, boem, ik leef nog. Vandaag even rondje SportStudio gedaan, een schoon begin.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lokkich Nijier. Prima op je hond gepast.
  Ik was me wat aan het vervelen toen kwam ik jou hier tegen, heb een verslag gemaakt van mijn fietsvakantie in GoogleDrive, wilde hier een blog van maken, maar dit wil niet. Je kunt hem wel zo vinden: www.veldfiets.nl/pdfbestanden/limes2015. Ik kwam gisteren uit de kerk, ja, ja, en toen liep ik langs een ploffende carbidbus notabene, die ging af, naast de kerk, toen de mensen eruit kwamen!! Ik vermijd altijd lawaai ik had geen oorbeschermers op, ik leef nog.
  Vanmiddag even rondje SportStudio gefietst, omgeving geschoond, superstil was het, ook amper auto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook een mooi nieuw jaar gewenst!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk voornemen! Had je al gemist...Fijn om weer te kunnen genieten van een post van jou. Zeker met dit 'foto-model'...hilarisch!!
  Een heel fijn jaar gewenst!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat zou geweldig zijn, Patricia! Ik zie er echt naar uit! :)
  De beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Owwww jullie hond zo schattig!!
  Voor jou ook een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016 toegewenst!
  Liefs,Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo wil je bij deze een gelukkig nieuwjaar wensen, wat aan het rondkijken in blogland jammer genoeg is het me nog steeds niet gelukt om een blog te zetten ... De rust in huis is nog niet optimaal, de privéomstandigheden en de drukte van de feestdagen en al de kleinkinderen vergen zoveel energie dat het gewoon niet lukt ... hoop snel weer een blog te maken als ik weer wat meer rust kan vinden ... tot dan geniet ik van jullie mooie foto's en verhalen ... wens jullie een gezond en mooi 2016 ... Lieve groet Rosita

  BeantwoordenVerwijderen