Landelijk Wonen Informatie


Landelijk Wonen Informatie

Op deze landelijk wonen website vind je alles op het gebied van een landelijke woonstijl. Het creëren van een landelijke sfeer in en rondom de woning, is voor veel mensen uitgegroeid tot een passie. Het begint vaak met het vergaren van woonideeën via diverse woonlifestyle pagina's en magazines zoals bijvoorbeeld Wonen Landelijke Stijl, Ariadne at Home en Home and Garden.

Doe met ons mee!

Herken jij je in de eerste vier regels van deze webpagina? Dan weten we zeker dat je deze pagina gaat waarderen. Landelijk Wonen biedt jou ruimte om jouw verhaal te delen met anderen. Heb jij net een verbouwing in landelijke stijl achter de rug, jouw tuin landelijk ingericht, zelf accessoires of meubelen gemaakt of opgeknapt? Alles op het gebied van landelijk wonen en brocante kun je hier delen met ons!

Je kunt dit doen door jouw unieke verhaal te vertellen, welke niet eerder is gepubliceerd, in minimaal 300 (ca. 1 A4) tot maximaal 1.000 woorden. Voeg daarnaast minimaal 3 tot maximaal 8 eigen foto's toe, en inspireer anderen die, net als jij, de passie delen voor landelijk wonen. Mail jouw verhaal naar landelijkwoneninfo@gmail.com onder vermelding van "Mijn verhaal". Voordat we jouw verhaal publiceren nemen we persoonlijk contact met je op en maken goede afspraken over hoe en wanneer jouw verhaal wordt gepubliceerd. Het vermelden van woonplaats of volledige namen in jouw artikel is niet verplicht, voornamen volstaan wanneer je dit wenst. Alvast heel erg bedankt voor je inzending en het delen van jouw ervaringen.

Heb jij een landelijke woonwinkel of landelijke webwinkel?

Ben jij eigenaar of eigenaresse van een landelijke woonwinkel of webshop? Dan weten we zeker dat er niemand anders is die daar meer enthousiast over kan vertellen dan jijzelf. Inspireer de lezers en lezeressen van LandelijkWonen.info met informatie over alle sfeervolle landelijke en brocante artikelen die verkrijgbaar zijn in jouw woonwinkel of webshop.

Schrijf een unieke tekst die niet eerder gepubliceerd is van maximaal 500 woorden (ca. 1 A4) en voeg minimaal 3 tot maximaal 8 eigen foto's toe. Je kunt deze mailen naar landelijkwoneninfo@gmail.com onder vermelding van "Mijn woonwinkel". Voor publicatie van het artikel nemen we persoonlijk contact met je op.

Dit onderdeel van deze blog wordt opgeschort tot nader bericht.
Geen opmerkingen: